Posebni kabli

Li6Y - teflonski kabel

Slika

Uporablja se predvsem za instalacije v stikalnih omaricah, pečeh, opekarnah, kuhinjah ter drugih električnih napravah, ki delujejo pri visokih temperaturah. Primeren je tudi v kemični industriji, ker je popolnoma negorljiv, odporen na kisline, razredčila, bencin in olje.

Namenjen je za polaganje v suhih in vlažnih prostorih, za prenosne in stoječe naprave, prav tako je primeren za uporabo na prostem in v zemlji.

Več informacij...

H05 VVH6-F / H07 VVH6-F (PVC) - ploščati kabel

Slika

Uporablja se predvsem za krmiljenje in napajanje dvigal, žerjavov, vozičkov v regalnih skladiščih...

Prednost tega kabla je v tem, da ima izredno majhne upogibne polmere v eni ravnini. V glavnem se polaga v gibljiva vodila, oziroma vozičke.

Namenjen je za polaganje v suhih, vlažnih in mokrih prostorih, za trajno gibljive naprave.

Več informacij...

NGFLGÖU-J (NEO) – Neoprenski ploščati kabel

Slika

Uporablja se predvsem za krmiljenje in napajanje dvigal, žerjavov, vozičkov v regalnih skladiščih...

Prednost tega kabla je v tem, da ima izredno majhne upogibne polmere v eni ravnini. V glavnem se polaga v gibljiva vodila.

Namenjen je za polaganje v suhih, vlažnih in mokrih prostorih, za trajno gibljive naprave, prav tako je primeren za uporabo na prostem.

Več informacij...

Lift-2S - kabel za dvigala

Slika

Uporablja  se  predvsem  za  dvigala,  žerjave,  prosto  viseče  krmilne  tipkovnice,  kakor  tudi  za  visoko  regalne električne naprave. Stransko nameščeni jekleni pletenici dajeta kablu mehansko natezno trdnost, visoko nosilnost in odpornost na aksialno zvijanje.

Namenjen je za polaganje v zaprtih prostorih ter na prostem do -15°C.

Več informacij...

TRAGO - kabel za dvigala

Slika

Uporablja  se  predvsem  za  dvigala,  žerjave,  prosto  viseče  krmilne  tipkovnice,  kakor  tudi  za  visoko  regalne električne naprave. Centralno nameščen nosilni element daje kablu mehansko natezno trdnost ter visoko nosilnost.

Polaga se v zaprtih suhih, vlažnih in mokrih prostorih.

Več informacij...

NSHTÖU - kabel za navijanje

Slika

Namenjen je predvsem za pogosto navijanje in odvijanje na boben pri istočasnih mehanskih nateznih in torzijskih obremenitvah. Uporablja se pri delovnih strojih za dvigala, žerjave in žičnice.

Polaga se v suhih, vlažnih in mokrih prostorih ter na prostem.

Več informacij...

H05RN-F / H07RN-F gumijast kabel

Slika

H05RN-F
Kabel z neoprenskim plaščem je primeren za priključitev električnih aparatov pri srednjih mehanskih obremenitvah v suhih, vlažnih in mokrih prostorih, ter na prostem kot priključek za električne kosilnice, za vrtnarsko orodje... Odporen je na olje, zato se lahko uporablja tudi pri električnih žarih ter za friteze.
Po VDE 0165 se lahko uporablja tudi na eksplozijsko nevarnih področjih.

H07RN-F
Kabel z gumijastim plaščem je primeren za priključitev električnih aparatov pri srednjih mehanskih obremenitvah v suhih, vlažnih in mokrih prostorih, ter na prostem kot priključek za velike kotle, grelne plošče, ročne luči, električna orodja kot so krožne žage, vrtalni stroji, aparati za domačo uporabo, kot tudi za prenosne motorje na deloviščih.
Polagajo se lahko kot napeljave v začasnih zgradbah in bivalnih kontejnerjih.

Več informacij...

NSGAFÖU 3kV kratkostični kabel

Slika

Uporablja se za kratkostično zavarovane tokokroge in sicer za polaganje in uporabo pri tirnih vozilih, kot tudi v suhih prostorih, kot so na primer stikalne naprave in razdelilne omare. V tem primeru velja kot varen in zanesljiv do 1000V, tako kratkostično kot varno proti ozemljitvenem potencialu. To velja posebej za uporabo, kjer morajo biti zagotovljeni pogoji, kjer ne sme priti do medfaznega kratkega stika ali preboja na ozemljitveni potencial.

Več informacij...

TML - potopni kabel

Slika

Uporablja se za stalno napajanje podvodnih električnih črpalk in plavajočih stikal. Ni primeren za uporabo v pitni vodi!

Maksimalna potopna globina znaša 250 m, pri temperaturi do +70 C. Pri srednjih mehanskih obremenitvah je primeren tudi za polaganje v suhih, vlažnih in mokrih prostorih, ter na prostem.

Ni primeren za uporabo na eksplozijsko nevarnih področjih.

Več informacij...

SiHF - silikonski kabel

Slika

Uporablja se za instalacijo ali kot gibljiv priključek povsod, kjer obratujejo električne naprave pri zelo visokih ali nizkih temperaturah.

Tako ga najdemo v livarnah, topilnicah, v pečeh, hladilnih napravah, ladjedelnicah, kot tudi v kemični in keramični industriji.

Več informacij...

SiHF/GL-P - silikonski z jeklenim opletom

Slika

Uporablja  se  kot  gibljiv  priključek  povsod,  kjer  obratujejo  električne  naprave  pri  zelo  visokih  ali  nizkih temperaturah.

Tako ga najdemo v livarnah, topilnicah, pečeh, hladilnih napravah, ladjedelnicah kot tudi v kemični in keramični industriji, kjer je zahtevana tudi mehanska trdnost.

Več informacij...

Spiralni kabel

Slika

Uporablja se na skoraj vseh področjih, kjer je potreben prenos energije, signalov ali impulzov. Najdemo ga v  komunikacijski  tehniki  (telefoni,  radijske  postaje),  medicini,  avtomobilski  industriji,  strojegradnji,  v  industriji  svetilk,...

Zraven električno-mehanske uporabe je spiralni kabel tudi vizualno odlična rešitev. Pri uporabi kablov se lahko v  večini primerov izbere tudi barva, ki se sklada z aparatom na katerega je priključen.

Dobavljiv je tudi z bakrenim  opletom.

Več informacij...

Naše poslanstvo je nuditi našim strankam prvovrstno kvaliteto, konkurenčne cene in odličen servis.
Cilj je ohraniti trden in dolgoročen odnos s strankami, tako da osredotočamo naše delo na njihovo popolno zadovoljstvo.

Pošljite povpraševanje