Kabli za elektroniko

LiYC11Y gibljiv PUR kabel

Slika

Uporablja se za povezave v merilni, krmilni in regulacijski tehniki, kjer ni zahteve po velikih tokovih, kot je npr.: v industrijski elektroniki, računalniških, informacijskih in podatkovnih sistemih, pisarniških aparatih, finomehaničnih delavnicah,...

Odlično se obnese tudi v komunikacijski tehniki za prenos podatkov in različnih signalov.
Pokositren bakren oplet daje zaščito pred zunanjimi visokofrekvenčnimi motnjami. Primeren je za polaganje v suhih, vlažnih in mokrih prostorih ter za prenosne in stoječe naprave, kjer ni zahteve po vlečni trdnosti.

Več informacij...

LiYY gibljiv kabel za elektroniko

Slika

Uporablja se za povezave v merilni, krmilni in regulacijski tehniki, kjer ni zahteve po velikih tokovih, kot je npr. v industrijski elektroniki, računalniških, informacijskih in podatkovnih sistemih, pisarniških aparatih, finomehaničnih delavnicah, prav tako pa se odlično obnese v komunikacijski tehniki za prenos različnih podatkov.

Namenjen je za električne aparate s subminiaturnimi konektorji in konektorskimi povezavami, kjer so potrebne majhne dimenzije.
Mehansko je namenjen za polaganje v suhih ali vlažnih prostorih za prenosne in stoječe naprave, kjer ni zahteve po vlečni trdnosti.

Več informacij...

LiYCY gibljiv kabel za elektroniko, opleten

Slika

Uporablja se za povezave v merilni, krmilni in regulacijski tehniki, kjer ni zahteve po velikih tokovih, kot je npr. v industrijski elektroniki, računalniških, informacijskih in podatkovnih sistemih, pisarniških aparatih, finomehaničnih delavnicah, prav tako pa   se odlično obnese v komunikacijski tehniki za prenos različnih podatkov.

Namenjen je za električne aparate s subminiaturnimi konektorji in konektorskimi povezavami, kjer so potrebne majhne dimenzije. Oplet ščiti signale pred zunanjimi motnjami.
Mehansko je namenjen za polaganje v suhih, vlažnih in mokrih prostorih, za prenosne in stoječe naprave, kjer ni zahteve po vlečni trdnosti.

Več informacij...

LIYY (TP) gibljiv kabel, vodniki v parih

Slika

Uporablja se za prenos analognih in digitalnih signalov v procesorskih napravah ali kot povezava med merilnimi regulacijskimi in krmilnimi napravam, kjer ni zahteve po velikih tokovih, kot je npr.: v industrijski elektroniki, računalniških, informacijskih in podatkovnih sistemih, pisarniških aparatih, finomehaničnih delavnicah. Prav tako se odlično obnese v komunikacijski tehniki za prenos podatkov in različnih signalov.

Med seboj zviti pari vodnikov preprečujejo medsebojne vplive različnih tokokrogov, kakor tudi vplive vzporedno položenih kablov.
Mehansko je namenjen za polaganje v suhih in vlažnih prostorih, za prenosne in stoječe naprave, kjer ni zahteve po vlečni trdnosti.

Več informacij...

LiYCY (TP) gibljiv kabel, vodniki v parih, opleten

Slika

Uporablja se za povezave v merilni, krmilni in regulacijski tehniki, kjer ni zahteve po velikih tokovih, kot je npr. v industrijski elektroniki, računalniških, informacijskih in podatkovnih sistemih, pisarniških aparatih, finomehaničnih delavnicah ...
Prav tako se odlično obnese v komunikacijski tehniki za prenos podatkov, različnih signalov, za serijske povezave V24, RS232 in tam, kjer bi lahko prišlo do visokofrekvenčnih motenj.
V pare zviti vodniki preprečujejo medsebojne vplive različnih tokokrogov in vzporedno položenih kablov. Oplet iz pokositrenih bakrenih žičk preprečuje zunanje visokofrekvenčne motnje.

Mehansko je namenjen za polaganje v suhih ali vlažnih prostorih za prenosne in stoječe naprave, kjer ni zahteve po vlečni trdnosti.

Več informacij...

LiY(CY)CY gibljiv kabel, dvakrat opleten

Slika

Uporablja se za nemoten prenos analognih in digitalnih signalov v procesorskih napravah, ali kot povezava med merilnimi,  regulacijskimi  in  krmilnimi  napravami,  kjer  ni  zahteve  po  velikih  tokovih,  kot  je  npr.  v  industrijski elektroniki, računalniških, informacijskih in podatkovnih sistemih, pisarniških aparatih, finomehaničnih delavnicah. Prav tako se odlično obnese v komunikacijski tehniki za prenos   podatkov in različnih signalov.

Med seboj zviti pari vodnikov preprečujejo medsebojne vplive različnih tokokrogov, kakor tudi vplive vzporedno položenih kablov. Bakren oplet preprečuje zunanje visokofrekvenčne motnje.
Mehansko je namenjen za polaganje v suhih in vlažnih prostorih, za prenosne in stoječe naprave, kjer ni zahteve po vlečni trdnosti.

Več informacij...

RE-2Y(St)Yv PiMF računalniški kabel

Slika

Uporablja se za optimalen in hiter prenos digitalnih signalov v procesorskih napravah in strojih za obdelavo podatkov.

Med seboj zviti pari vodnikov preprečujejo medsebojne vplive različnih tokokrogov, kakor tudi vplive vzporedno položenih  kablov.  Oplet  iz  plastične  metalizirane  folije  preprečuje  zunanje  visokofrekvenčne  motnje.  Nizka kapacitivnost in nizko slabljenje omogočata prenos kratkih impulzov na velike razdalje.

Mehansko je namenjen za polaganje v suhih in vlažnih prostorih, ter na prostem in v zemlji.

Več informacij...

JE-H(St)HRH kabel za javljanje požara

Slika

Uporablja se za povezavo med požarnimi senzorji in alarmnimi centralami oz. za medsebojno povezavo alarmnih central povsod, kjer je potrebna visoka varnost in ohranitev funkcionalnosti kabla. Ne vsebuje halogenih snovi, je zelo težko vnetljiv in v ognju proizvaja zelo malo dima. V primeru požara ne oddaja nikakršnih korozivnih plinov, ki bi lahko dodatno poškodovali naprave v gorečih prostorih.

Statični oplet iz kaširane kovinske folije ščiti tokokroge pred zunanjimi električnimi motnjami in zagotavlja pravilno prenašanje impulzov. Jeklen oplet daje kablu mehansko zaščito in deluje tudi kot magnetni oklop.

Polaga se v suhih in vlažnih prostorih, nad ali pod ometom, v posebnih primerih je možna tudi uporaba na prostem, vendar je v tem primeru potrebno kabel zaščititi pred soncem. Ni primeren za močnostne tokokroge in za polaganje v zemljo.

Več informacij...

LiYCY-OB (TP) samovarni kabel, opleten

Slika

Uporablja se izključno v prostorih, kjer obstaja nevarnost eksplozij, za povezave v merilni, krmilni in regulacijski tehniki, kjer ni zahteve po velikih tokovih, kot je npr. v industrijski elektroniki, računalniških, informacijskih in podatkovnih   sistemih, v komunikacijski tehniki za prenos podatkov in različnih signalov.

Parice vodnikov preprečujejo motenje sosednjih parov, oplet pa preprečuje vdor motečih visokofrekvenčnih impulzov.

Primeren je za polaganje v suhih ali vlažnih prostorih, kjer ni zahteve po vlečni trdnosti, ne pa za polaganje v zemljo. Ne sme se uporabljati v močnostnih tokokrogih, kjer bi lahko prišlo do iskrenja, oblokov ali visokih temperatur v kablu.

Več informacij...

Naše poslanstvo je nuditi našim strankam prvovrstno kvaliteto, konkurenčne cene in odličen servis.
Cilj je ohraniti trden in dolgoročen odnos s strankami, tako da osredotočamo naše delo na njihovo popolno zadovoljstvo.

Pošljite povpraševanje