Vodniki

LiY, H05V-K, H07V-U/-K vodniki

Slika

LiY  vodnik s PVC izolacijo po VDE 0812
Uporablja se za povezavo gibljivih elementov in za notranje povezave v električnih napravah. Primeren je za ožičevanje v omaricah, za povezavo merilnih instrumentov in ojačevalnikov.
Uporaba v močnostnih tokokrogih izven električnih naprav ni dovoljena.

H05V-K   vodnik s PVC izolacijo po VDE 0281/3, HD 21.3 S3 in IEC 227-3
Uporablja se za ožičevanje notranjosti aparatur, za zaščiteno polaganje v in na lučeh, za polaganje v instalacijske cevi, za nad in podometno montažo (samo za nizkonapetostne povezave npr. domofon).

H07V-U/-K   PVC vodnik po VDE 0281/3, HD 21.3 S3 in IEC 227-3
Uporablja se za ožičevanje notranjosti aparatur, za zaščiteno polaganje v in na lučeh z nazivno napetostjo do 1000V AC oz. 750V DC. Polaga se v suhih prostorih, v preklopnih in razdelilnih omaricah, v ceveh, pod in nad ometom in v zaprte instalacijske kanale.
 

Več informacij...

LifY finožičnat vodnik

Slika

Uporablja se kot zelo gibljiv vodnik za povezave v stikalnih omaricah, v merilni tehniki za povezovanje instrumentov, v raziskovalnih laboratorijih, razvojnih oddelkih,...

Več informacij...

SiF, SiFF, SiF/GL silikonski vodniki

Slika

Uporabljajo se povsod kjer obratujejo električne naprave pri zelo visokih ali nizkih temperaturah. Tako jih najdemo v livarnah, topilnicah, v pečeh, hladilnih napravah, ladjedelnicah, kot tudi v kemični in keramični industriji.

Več informacij...

FZ-Lsi vžigni vodnik in FZ-LS visokonapetostni vodnik

Slika

Uporabljata  se  v  avtomobilski  industriji,  lahko  tudi  na  drugih  področjih,  kjer  so  prisotna  velika  nihanja temperature. Notranji oplet iz steklenega filamenta daje dodatno mehansko trdnost.

Več informacij...

H01N2-D / -E varilni vodnik

Slika

Uporablja se za povezavo med elektrodo in varilnim aparatom. Primeren je za industrijsko varjenje, v varilnih avtomatih, točkovno varilnih aparatih, strojegradnji, avtomobilski in ladjedelniški industriji.
Ta robustni, visokogibljivi tokovni vodniki se pri visokih mehanskih obremenitvah uporablja v suhih, vlažnih in mokrih prostorih, kakor tudi na prostem.

Več informacij...

Naše poslanstvo je nuditi našim strankam prvovrstno kvaliteto, konkurenčne cene in odličen servis.
Cilj je ohraniti trden in dolgoročen odnos s strankami, tako da osredotočamo naše delo na njihovo popolno zadovoljstvo.

Pošljite povpraševanje