O podjetju Microtronic

Podjetje Microtronic d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 kot hčerinsko podjetje, katerega lastništvo pa je po nekaj letih poslovanja prevzel Stanislav Lubej, ki je podjetje vodil že od samega začetka.

Microtronic d.o.o. je vodilno podjetje v Sloveniji na področju konfekcioniranja kablov, prodaje kablov in konektorjev ter instalacijskega pribora.

Naši dobavitelji so uveljavljeni proizvajalci kablov, konektorjev in ostalega pribora z visoko kvaliteto in prepoznavnostjo v Evropi in po vsem svetu: Helukabel, Harting, I.L.M.E., Binder, ITT Cannon, Phoenix Contact in mnogi drugi.

Poslovni partnerji, ki nam zaupajo so iz področja strojegradnje, avtomatizacije in ostali vzdrževalci. Obvladujemo več kot 90 % slovenskega tržišča, prav tako pa smo prisotni tudi v državah bivše Jugoslavije in v evropskem prostoru.

Naše poslanstvo je nuditi našim strankam prvovrstno kvaliteto, konkurenčne cene in odličen servis. Cilj je ohraniti trden in dolgoročen odnos s strankami, tako da osredotočamo naše delo na njihovo popolno zadovoljstvo. Postavljene imamo visoke osebne standarde in enako pričakujemo tudi od ljudi s katerimi sklepamo posle. V našem podjetju se držimo obljub, saj vemo, da imajo naše stranke nujne in resne potrebe, katere pa lahko zadovoljimo le s hitro in učinkovito komunikacijo ter strokovnim znanjem.

Če želite partnerja, katerega lastnosti odlikujejo kvaliteta, strokovno znanje, zanesljivost in hitra odzivnost, ne oklevajte in nam zaupajte!

Politika podjetja

ISO certifikat

Naše poslanstvo je nuditi našim strankam prvovrstno kvaliteto, konkurenčne cene in odličen servis.
Cilj je ohraniti trden in dolgoročen odnos s strankami, tako da osredotočamo naše delo na njihovo popolno zadovoljstvo.

Pošljite povpraševanje