Izjava o zasebnosti

Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:

MICROTRONIC d.o.o.
Miklavška cesta 83
2311 Hoče pri Mariboru
Slovenija
Tel: +386 2 6130 340

MICROTRONIC d.o.o.  se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto podjetja MICROTRONIC d.o.o.. Z uporabo spletnega mesta soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Privolitev:

Z registracijo na spletnem mestu podjetja MICROTRONIC d.o.o. se strinjate, da podjetje zbira osebne podatke  in na način ter v namene, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

MICROTRONIC d.o.o. zbira na spletnem mestu naslednje podatke: 

  • ime 
  • priimek
  • podjetje
  • elektronski naslov

Portal MICROTRONIC d.o.o. lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. MICROTRONIC d.o.o. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta MICROTRONIC d.o.o. .

Uporaba osebnih podatkov

MICROTRONIC d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. MICROTRONIC d.o.o. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

  • internih tržnih raziskav
  • obveščanja strank o novostih na spletni strani
  • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi MICROTRONIC d.o.o.

Varovanje osebnih podatkov

MICROTRONIC d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovalo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bomo uporabljali samo za interne namene podjetja MICROTRONIC d.o.o. in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

 

Naše poslanstvo je nuditi našim strankam prvovrstno kvaliteto, konkurenčne cene in odličen servis.
Cilj je ohraniti trden in dolgoročen odnos s strankami, tako da osredotočamo naše delo na njihovo popolno zadovoljstvo.

Pošljite povpraševanje